Eénmalige standaards

Naast onze duurzame standaards hebben we nu ook een goedkope variant voor éénmalig gebruik. Hij bestaat uit een achterplaat van 3mm vinesse, een paaltje van 8mm vinesse en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Leverbaar in zwart en wit en helder transparant

eenmalige 

Door middel van een zelfklevende tape bevestigt u de paal op de achterplaat en vervolgens onze vertrouwde naamplaat op de achterplaat.

Bewijzering

We leveren bewijzering van grafsecties op de begraafplaats. Het paaltje (52 cm) is uitgevoerd in duurzaam aluminium, zwart gepoedercoat. De graveerplaat is 80x80 mm en leverbaar in diverse kleuren.

bewijzering

Voor overige aanduidingen hebben we een graveerplaat van 150x75 mm met bijpassend kunsstof paaltje of een aluminium paaltje.

markering

Kliklijsten

Met de kliklijst plaatst u eenvoudig een naamplaat of rouwkaart. U kunt kiezen uit A4 staande of A5 liggende uitvoering en ze zijn verkrijgbaar in zilver en zwart. De kliklijsten zijn voor binnengebruik.

Standaards

De standaard is op A5 (210x160mm) formaat leverbaar in de kleuren: goud, zwart of wit. Bij afname van minimaal 100 exemplaren is een eigen ralkleur mogelijk.

 
  
 

Klik hierboven voor onze grafkelderstandaard, wandhouder, aulastandaard en condoleancestandaard.

REG.DESIGN 85279 ®
Haitsma Engraving BV
Hazenweg 4
2665 CZ BLEISWIJK

Postbus 80
2665 ZH BLEISWIJK

T 010 52 21495
E haitsma@engraving.nl
laser